Спортивна пляшка для води XD Design P436.253
Доставка
Оплата
Характеристики
Опис
Коли ви п'єте з цієї пляшки для води у силіконовому чохлі, одна ваша рука залишається вільною. Кришка відкривається легким натисканням на кнопку, на якій передбачений спеціальний механізм блокування, що виключає випадкове натискання. Пляшка виготовлена з міцного інноваційного матеріалу Tritan, який не вбирає запахи і не містить BPA. Об'єм 600 мл
- Все про тритане і його особливості У зв'язку з обгрунтованими претензіями до пластикам, що виділяють Бісфенол А (BPA) і неможливістю використання їх у виробництві харчової тари серед компаній, орієнтованих на сім'ї та споживачів, що піклуються про здоров'я, проводилися розробки модифікацій "здорових" пластиків. У 2007 році був розроблений інноваційний матеріал - прозорий, міцний, термостійкий пластик з назвою Tritan. Міцний, прозорий і дивовижний за своїми властивостями матеріал пройшов наукові тестування і визнаний одним з кращих для використання навіть в медичній промисловості. Посуд з Тритана аналогічна скляної - міцна, блискуча і абсолютно нешкідлива для здоров'я. Вона не вбирає запахи і кольори і ніяк не впливає на смак налитого напою.
8 переваг матеріалу Tritan:
- Екологічність - не містить шкідливих хімічних сполук, не взаємодіє з напоями навіть при підвищенні температур. 100% вільний від бісфенолу-А, ПВХ, важких металів і фталатів.
- Довговічність - вироби служать набагато довше в порівнянні з іншими подібними матеріалами.
- Не зберігає запахи.
- Стійкість до утворення плям
- внаслідок цього вироби навіть після тривалого використання виглядають як нові.
- Виняткова прозорість
- порівняно з пляшками з інших видів пластику, вони є абсолютно прозорими.
- Виняткова міцність і стійкість до ударам - немає ризику розбити і поранитися осколками.
Термостійкість - до 90 °C. Може використовуватися при низьких температурах і в морозильних камерах.
- Можна мити в посудомийній машині. Навіть після двох тисяч мийних циклів посуд зберігає свій первозданний блиск і прозорість (для порівняння: кришталь вищого сорту після тисячі мийок стає мутним).